3 ANI GARANTIE PENTRU MODIFICARI

Ne dorim ca tu sa te simti mereu confortabil in costumul Patrick Uomo si sa fie totdeauna pe masura ta. Odata cu trecerea timpului, ne implinim sau slabim, iar garderoba noastra trebuie sa faca fata acestor fluctuatii de greutate. De aceea noi iti oferim un beneficiu extraordinar: 3 ani de garantie pentru modificarile necesare costumului tau.

CE PRESUPUNE GARANTIA PENTRU MODIFICARE?

Garantia pentru modificare acopera cheltuiala clientului in cazul in care acesta a fost nevoit sa faca anumite ajustari costumului achizitionat de pe Patrick Uomo, pentru a i se potrivi conformatiei sale. Aceasta este valabila 3 ani de la data achizitiei produsului si acopera un plafon de pana la 150 de lei pentru costumele MADE TO MEASURE si pana la 80 de lei pentru costumele READY TO WEAR.

CARE SUNT PASII?

 

Pasul 1

Va rugam ca inainte sa mergeti la croitor, sa descarcati de pe site-ul nostru formularul de modificare. Il gasiti aici sau la finalul acestui articol.

Pasul 2

Faceti modificarile necesare la un croitor ales de dumneavoastra, pe care il rugati sa completeze si formularul tip cu ajustarile pe care le-a facut.

Pasul 3

Scanati chitanta emisa de croitor si formularul completat de acesta si trimiteti-le pe
custom@patrick.uomo.ro