DEDICATI ACESTEI

Suntem o echipa nou inchegata, dar, cel mai important, nu suntem novice in arta realizarii costumelor barbatesti.

Fiecare membru are experienta in aceasta meserie nobila, si, inainte de aceasta, fiecare are pasiune si daruire.

PRETUIM TIMPUL TAU

Scopul nostru este sa-ti creem o experienta premium in online, deoarece empatizam cu barbatul secolului 21.

Stim cum e sa fii presat de gestionarea timpului, iar vizita la croitor sau magazine presupune trafic, intalniri anulate, planuri decalate, timp risipit.

De aceea, te asteptam in sectiunea de lux, MADE TO MEASURE. Aici iti comanzi un costum pe masurile tale si personalizat, asa cum iti doresti.

Poti pastra acest secret numai pentru tine.

TRAIM POVESTEA TA

Fiecare pas al clientului nostru prin atelierul online ne aduce mai aproape de povestea sa.

Simtim emotia fiecarui tanar ce isi cauta prima tinuta pentru banchet, simtim nehotararea viitorilor miri si neradarea acestora, siguranta business man-ului sau nonsalanta barbatilor galanti, a caror garderoba este tesuta din tinute vibrante.

AI SIGURANTA DECIZIILOR

Dorim sa extindem experienta ta si dincolo de online.

Iti oferim beneficiul de a simti materialele inainte de a plasa o comanda. Acest lucru este posibil prin serviciul nostru de livrare mostre de material.

Fiecare client Patrick Uomo are posibilitatea de a deconta o ajustare a costumului in decursul a 3 ani de la achizitia sa.

ALATURI DE CEI MAI BUNI

In ceea ce priveste calitatea stofelor, am ales brand-uri cu traditie.

Colaboram cu furnizori de tesaturi renumiti in intreaga lume, precum Vitale Barberis Canonico, CARNET, Cerruti, Loro Piana.

DOAR MAINILE NOASTRE

Oferim garantia ca articolele Patrick Uomo sunt croite si cusute in atelier, ca odinioara si nu avem productia externalizata in fabrici.

Am fi incantati sa ne vizitezi personal la sediul nostru din Slobozia.

Vei fi placut surprins de alte sute de modele de tesaturi din care iti poti alege si pe care nu ai posibilitatea sa le rasfoiesti online.

DEDICATI BARBATILOR MEMORABILI

Acestia suntem noi, cei care modelam tesaturi, le imbinam cu grija si stiinta, ne punem amprenta bunului gust si dam nastere tinutelor, costum dupa costum, pentru ca fiecare barbat sa fie memorabil.

Suntem convinsi ca vom ramane prieteni si avem uneltele necesare pentru a aduce valoare vietii tale si a stilului tau vestimentar.

Cu prietenie,

Patrick Uomo, Sempre Memorabile