Costumul care te ține în centrul atenției

La asta se rezumă toată activitatea din spatele brandului Patrick Uomo. 

Concepem costume ideale, care te țin departe de anonimat și care te fac de neoprit consolidându-ți puterea și carisma.

Ceea ce porți reprezintă cartea ta de vizită, de aceea scopul nostru este să scoatem la lumină cele mai de seamă trăsături pe care le ai și să le amplificăm, prin țesături, culori și croieli.

Mă numesc Ramona Mușoiu, designerul din spatele brandului Patrick Uomo și zilnic mă dedic acestei misiuni – Imaginea Bărbatului Modern.  

Creez pentru bărbați ținute de serie mică, Ready to Wear și ținute personalizate, Custom Made.

Duc fiecare proiect la nivel de artă. De ce?  Pentru că fiecare costum trebuie să reprezinte ceva unic pentru bărbatul care îl poartă, iar atunci când o face, să simtă admirația celor din jur.

Ceea ce fac împreună cu echipa mea creează efectul WOW asupra bărbatului care ne trece pragul. Vedem acest lucru zilnic pe chipul celor cu care lucrăm și pe chipul celor care se reîntorc pentru încă o doză de succes. 

Suntem aici pentru bărbații cu atitudine, ce trec prin lume cu scopul de a o cuceri.

Costumele noastre nu sunt simple articole vestimentare, ele amplifică cele mai de preț atribute masculine și ajută fiecare bărbat să își lase amprenta în locurile în care contează cel mai mult. 

Așadar, dacă simți că tu ești acel lider pe care toată lumea trebuie să îl urmeze, îmbracă-te ca unul. Te invit să ne contactezi!

CE ÎȚI OFERIM

Toată activitatea noastră este concentrată pe nevoile tale. Facem lucrurile în așa fel încât să te inspirăm și să îți oferim ținute de calitate, care să reflecte personalitatea ta.

Îți oferim atât costume, cămăși, cât și acele elemente masculine care îți înnobilează apariția: accesoriile.

Ready to Wear

Iubim să dăm frâu imaginației pentru fiecare colecție în parte. Schițăm modelele care să exprime pofta de viață, alegem țesăturile din tendințe și le trimitem spre realizare, pe măsuri standard. Sunt acele produse pe care, dacă te regăsești în povestea spusă de ele, le poți avea imediat.

Vezi produsele

Custom Made

Se potrivește doar ție, fiindcă articolul este realizat pe măsurile tale, pe gusturile tale și comunică starea ta de spirit. Magia o face maistrul croitor, care, înarmat cu foarfece și ață, va aduce la viață un produs unicat. Pentru ca toate acestea să se întâmple, primul pas este să stabilim o întâlnire.

AFLĂ MAI MULTE

Consiliere vestimentară

Dincolo de a alege ceva care îți place, trebuie să alegi ceva care ți se potrivește. De aceea îți oferim și consiliere vestimentară. Stabilim contextul în care vei purta ținuta, vorbim despre ce îți dorești, descoperim ce ți se potrivește, propunem modelul și apoi alegem materialele.

CONTACTEAZĂ-NE
 

Indiferent de ce alegi, fii tu acel bărbat pe care toți vor să-l urmeze!

Ce mă califică să fac asta?

Sunt certificată - Creator proiectant îmbrăcăminte/creație vestimentară.

Această calificare face diferența dintre un amator și un inițiat în domeniul designului vestimentar.

Investesc continuu în dezvoltarea mea ca și designer.

Studiez articole și cărți despre stilul masculin, particip la evenimente și workshopuri cu tematică vestimentară, totul pentru a perfecționa serviciile pe care le ofer. 

Așadar, ca urmare a investiției de resurse pe care o fac, am dobândit cunoștințe ce mă califică să dau mai departe sfaturi avizate celor care intră în contact cu Patrick Uomo.

Din acest motiv am creat și secțiunea de Blog. Am filtrat informația și am transpus doar esența în articole de stil vestimentar, pentru bărbații care țin la imaginea lor.

Am atras lângă mine specialiști care să răspundă exigențelor de execuție a produselor.

Acest proiect și munca din spatele lui are valoare doar dacă articolele noastre bifează toate criteriile de excelență și dacă ne îndeplinim misiunea față de bărbații care ne acordă încrederea.

În virtutea acestei convingeri, nu facem compromisuri în procesele de selecție a croitorilor și a colaboratorilor.

Colaborez cu furnizori de stofe premium și de lux.

Obiectivul nostru este să oferim calitate pe care să o recunoască și să o simtă chiar și cei mai puțini inițiați, de aceea colaborăm doar cu cei mai buni din domeniu.

Am ales ca furnizori de stofe producători precum Vitale Barberis Canonico, Carnet, Lanificio F. LLI. Cerruti, Loro Piana. Acestea sunt branduri cu tradiție si renume mondial. 

Toate țesăturile au în compoziție doar fibre naturale, precum lână virgină, mătase, cașmir, bumbac, in, mohair, cânepă. De aceea oferim garanția unui produs cu durată mare de viață, ce nu își pierde forma și culoarea de-a lungul purtărilor.

Sunt adepta perfecționării continue

Clienții noștri merită perfecțiunea, indiferent de capriciile tendințelor sau a tehnologiei. Noi le putem oferi acest lucru datorită pentru că adoptăm constant noi tehnici și metode de la maiștri din domeniu, din țară și străinătate.

Aceștia suntem noi și suntem convinși că avem uneltele necesare pentru a aduce valoare vieții tale și stilului tău vestimentar.

PROGRAMEAZĂ-TE